bookingcom    Online-varaukset

pilkilla1

Talvikalastus

Ollilan isännän ja emännän vastaanoton jälkeen lähdemme kokemaan verkkoja järven jäälle. Paikallisten järvien kalakanta on runsas ja monipuolinen.

Opas kertoo työn lomassa kalastajakylämme, Sossonniemen, historiaa ja kalatalouden vahvaa merkitystä päivittäisessä elämässä. Myös kalastusvälineiden kehitys on ollut huimaa!

Saatamme saada pyydyksistä mm. siikoja, ahvenia, haukia, mateita tai särkiä. Koettuamme pyydykset jatkamme kalastusta pilkkimällä ja opas tutustuttaa ryhmän pilkkimisen taitoihin. Saaliskalaksi voi tarttua ahven tai jopa kirkaskylkinen siika.

Ohjelma sopii myös erittäin hyvin lapsille, matka Juomuskodan lämpimän takan äärelle ei ole pitkä ja sen voi helposti tehdä jos varpaita alkaa kylmettää. Pihalla on myös potkureita ja pulkkia mäenlaskua varten. Myös Ollilan koirat tykkäävät vierailijoista ja niiden haukku houkuttelee käymään silittämässä kiiltäviä turkkeja.

Kalaretken jälkeen palaamme Juomuskodalle, jossa nautimme emäntämme Marjon laittaman maukkaan kala-aterian. Mukana pöydässä voi olla jopa omia saaliskalojamme !

Hinta 52 €/hlö min. 4 aikuista, alle 12-vuotiaat -50%
Ohjelman kesto 3 - 4 h

Ollilan lomamajat

info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. +358 40 565 6598
Tuomo Ollila p. +358 400 286 528


Nurminiemen Ratsutila

Islanninhevosvaellukset sopivat sekä kokemattomille että osaaville ratsastajille, sillä ne suunnitellaan aina ratsastusryhmän taitotason mukaan. Nurminiemen ratsutila sijaitsee Sossonniementien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.

nurminiemenratsutila logo

Tutustu ratsutilan palveluihin.