bookingcom    Online-varaukset

konttainen

Moottorikelkkailu

Kuusamon hyvinhoidetun reilun 500 km kelkkareitistön lisäksi käytössäsi ovat myös Ollilan omat turvalliset ja yleisiä reittejä rauhallisemmat reitit. Meillä voit itsesi lisäksi tankata myös kelkan ja jatkaa matkaasi itään tai länteen, etelään tai pohjoiseen.

Meille pääset yksityistä reittiä suoraan lentokentältä ja kauttamme kulkee myös suorin reittiyhteys Kuusamon syksyllä 2006 virallistetulle Suoperän rajanylityspaikalle ja sen kautta edelleen Venäjälle.

Oppaan mukana pääset paikkoihin mihin muut eivät pääse

Tarvittaessa räätälöimme sinulle ja ryhmällesi erilaisen, yksilöllisen kelkkasafarin, joka antaa annoksen historiaa ja elämää luonnon keskellä.

Omat kelkkareittimme suovat sinulle ja ryhmällesi unohtumattoman matkan, johon voidaan lisätä esimerkiksi vierailu poron kutsuohjelmaan. Kelkkailun lomassa voi tutustua ammattikalastajien taidonnäytteeseen esim. talvinuotalla. Tehdään kelkkareissustanne mukava, yksilöllinen ja käydään paikoissa minne muut eivät pääse!

Kerro toiveesi ja lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!

Kelkkareittikartta

Ollilan lomamajat

info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. +358 40 565 6598
Tuomo Ollila p. +358 400 286 528


Nurminiemen Ratsutila

Islanninhevosvaellukset sopivat sekä kokemattomille että osaaville ratsastajille, sillä ne suunnitellaan aina ratsastusryhmän taitotason mukaan. Nurminiemen ratsutila sijaitsee Sossonniementien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.

nurminiemenratsutila logo

Tutustu ratsutilan palveluihin.