Skip to main content

Moottorikelkkailu

Kuusamon hyvin hoidetun reilun 500 km kelkkareitistön lisäksi käytössäsi ovat myös Ollilan omat turvalliset ja yleisiä reittejä rauhallisemmat reitit. Meillä voit halutessasi myös pysähtyä lounaalle ja jatkaa matkaasi itään tai länteen, etelään tai pohjoiseen.

1 – 2 tunnin moottorikelkkasafari

Hinnat 125 € / hlö

Ohjelma sisältää varusteet, moottorikelkka-ajelun oppaan johdolla, jonka jälkeen lämmin juoma sekä makeaa pientä purtavaa Juomuskodalla.

2,5 – 3 tunnin moottorikelkkasafari

Hinnat 145 € / hlö

Ohjelma sisältää varusteet, moottorikelkka-ajelun oppaan johdolla, jonka jälkeen lämmin juoma sekä makeaa pientä purtavaa Juomuskodalla.

4 – 6 tunnin moottorikelkkasafari

Hinnat 225 € / hlö

Ohjelma sisältää varusteet, moottorikelkka-ajelun oppaan johdolla, jonka puolessa välissä nautimme lämmintä juotavaa sekä retkieväät. 

  • Moottorikelkkasafareiden ajajalla tulee olla vähintään suomalainen T-ajokortti tai ulkomaalainen ajolupa.
  • Moottorikelkkasafareiden vakuutuksen omavastuuosuus on maks. 1500€ / kelkka.
  • Lasten / ajoluvattoman osallistumisesta safarille ota yhteyttä 0400 286 528 / Tuomo
  • Halutessasi räätälöimme sinulle ja ryhmällesi erilaisen, yksilöllisen kelkkasafarin, joka voi tarjota annoksen historiaa ja elämää luonnon keskellä.
  • Omat kelkkareittimme suovat teille unohtumattoman matkan, johon voidaan lisätä esimerkiksi vierailu Poronkutsu -ohjelmaan. Kelkkailun lomassa voi tutustua myös paikalliseen talvikalastukseen. Tehdään kelkkareissustanne mukava, yksilöllinen ja käydään paikoissa minne muut eivät pääse!