Skip to main content
Ravintola Juomuskota

Herkulliset antimet

paikallisista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen

Paikallisia
herkkuja ja raaka-aineita

Juomuskota sijaitsee matkailukylämme keskellä, Kylmäjärven rannalla ja sinne mahtuu yhteensä 60 ruokailijaa. Juomuskodan keskellä oleva takka luo tilaan lämpimän ja kodinomaisen tunnelman. Ravintolan kattoon heijastuu illan hämärtyessä revontulet.

Perinteisiä reseptejä kunnioittaen

Ravintolamme ruokalistalta löytyy niin perinteikkäitä herkkuja kuin uusiakin tuttavuuksia.  Ruokalistamme koostuu paikallisista raaka-aineista valmistetuista annoksista perinteisiä reseptejä kunnioittaen. 

Ympäröivä luontomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet hyödyntää lähiruokaa parhaimmillaan; ympärillämme kasvavat mäntykankaat kasvattavat hyviä sienisatoja vuosittain ja siten myös takaavat riistan maukkauden, meitä ympäröivät vesistöt tarjoavat puolestaan loistavia kalansaaliita sekä takaavat hyviä marja- ja kasvissatoja vuosittain. Juomuskota ravintolassamme valmistuu niin kala-, riista kuin kasvisruuatkin.

Juomuskota ravintolamme erikoisuus onkin maittava Kalastajan Herkkupöytä, joka sisältää runsaasti niin kylmiä kuin lämpimiäkin kalaruokia erilaisten salaattien, kastikkeiden sekä vihannesten kera. Jälkiruokana tarjoillaan kotitekoista marjapiirakkaa kahvin ja teen seurana.

Kalastajan herkkupoyta

Kalastajan Herkkupöytä

Tunnetun kalastajakylän herkuista valmistettu monipuolinen noutopöytä metsien antimilla höystettynä. Lopuksi aito nokipannukahvi kiireettömästi nautittuna takaa hyvän olon säilymisen.

Alkuruoka

kauden keitto

Pääruoka

Pääruoka tarjolla bufeena

Muojärven siikaa tai ahventa:
Lämmin marinoituna
Fileenä kasvispedillä

Kylmäsavustettua kauden kalaa
Tomaattimuikut
Lohta hiillostettuna
Hunajaista haukea
Mätihyydykettä
Kermaviilikastike
Keitetyt perunat
Tuoresalaattia

Jälkiruoka

Kahvi / Tee + marjapiirakka

Sis. juomina mehun ja veden, leivät + levitteet

Kaikkiin ruokalajeihimme olemme myös valikoineet sopivat viinit täydentämään ruokalajien makunautintoa!

Ravintolan vieressä oleva tunnelmallinen safaritalo, tilava tanssilato ja tarjoilukatos mahdollistavat isompienkin ryhmien joustavasti toimivat ja monipuoliset ohjelmalliset tilaisuudet.