bookingcom    Online-varaukset

pilkilla1

Päivä kalastajakylässä

Koe ammattikalastajan talvipäivä Kuusamon alkuperäisillä apajapaikoilla.

Tukikohtanamme on Sossonniemeläinen kalaravintola ”Juomuskota” ja isäntänä jo useamman polven kalamies Tuomo Ollila. Puhtaissa talvimaisemissa pyydämme kalaa eri tavoin ja tietysti maistelemme näitä pohjoisten vesien herkkuja.

 

Ohjelma:
Saavumme aamulla (n. klo 09.30) Ollilaan (tarvittaessa järj. kuljetus lisähintaan). Nautimme tuoretta kahvia/teetä ja vastaleivottua marjapiirasta. Teehetken jälkeen pukeudumme lämpimästi moottorikelkkakuljetusta ja kalastusta varten. Tarvittaessa varaamme sinulle lämpimät varusteet, haalarin, jalkineet + villasukat sekä lämpimät käsineet. Kypärä ja alushuppu kuuluu myös varusteisiin.

Matkaamme mukavasti moottorikelkan reessä (max 8 henkilöä per/reki) Muojärvelle, minne isäntämme on jo aikaisemmin virittänyt verkot jään alle. Koemme verkot ja toivottavasti tapaamme aamun ensimmäiset saaliskalat (haukea, madetta säynävää jne). Kun verkot
on koettu ja kalat mitattu, suunnistamme parhaille pilkkipaikoille.

Sopivan kalastustauon aikana teemme rannalle suojaisaan paikkaan tulet ja voimme yhdessä nauttia mukaan otetut retkieväät nuotiolla lämmitellen ja pohjoista talvimaisemaa ihaillen. Yhtäkkiä on jo iltapäivä ja on aika palata Ollilaan ja ”Juomuskota” ravintolaan nauttimaan tämän järven saaliskaloista valmistetun Kalastajan herkkupöydän antimista. Sitten onkin aika palata Rukalle/Kuusamoon, jossa sauna varmaan jo odottaa.

Hinta alkaen 230 €/hlö, min. 4 aikuista, alle 12v - 50 %
Hinta sisältää varusteet, tulokahvin/teen, retkieväät, opastetun kalastusretken ja päivällisen.
Kesto n. 7 - 8 h

 

Ollilan lomamajat

info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. +358 40 565 6598
Tuomo Ollila p. +358 400 286 528


Nurminiemen Ratsutila

Islanninhevosvaellukset sopivat sekä kokemattomille että osaaville ratsastajille, sillä ne suunnitellaan aina ratsastusryhmän taitotason mukaan. Nurminiemen ratsutila sijaitsee Sossonniementien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.

nurminiemenratsutila logo

Tutustu ratsutilan palveluihin.