bookingcom    Online-varaukset

Huskyohjelmat

Ollilan lomamajojen lähistöllä sijaitsee huskytarha Käpälämäki!
Meille jokainen koira on paitsi työkaveri, myös perheenjäsen. Luonnollisesti tunnemme jokaisen koiran yksilönä (ja kyllä, tietenkin niillä kaikilla on nimi!), tiedämme, kuka haluaa reen edessä juosta milläkin paikalla ja kenen kanssa. Suurin osa koiristamme on joko syntynyt meillä tai kasvanut pennusta saakka laumassamme, ne ovat pieninä asuneet sisällä ja nukkuneet sohvalla kanssamme. 

 Käpälämäki

Ollilan lomamajojen lähistöllä sijaitsee huskytarha Käpälämäki!
Meille jokainen koira on paitsi työkaveri, myös perheenjäsen. Luonnollisesti tunnemme jokaisen koiran yksilönä (ja kyllä, tietenkin niillä kaikilla on nimi!), tiedämme, kuka haluaa reen edessä juosta milläkin paikalla ja kenen kanssa. Suurin osa koiristamme on joko syntynyt meillä tai kasvanut pennusta saakka laumassamme, ne ovat pieninä asuneet sisällä ja nukkuneet sohvalla kanssamme. Nuorina kuljetamme niitä mahdollisimman paljon mukana erilaisissa paikoissa ja viemme tutustumaan niin metsäseikkailuille kuin kirkonkylillekin. Työiän ohittaneet eläkeläiset saavat arvoisensa eläkepäivät nuorempia pentuja opettaen ja kotisohvalla köllötellen. 

Tutustu huskyohjelmiin hintoineen www.kuusamonkoirakeskus.com ja varaa ne suoraan soittamalla 040 5043514/Mari Aikio tai lähetä sähköpostia mari(at)kuusamonkoirakeskus.com

Eräsusi

Pidemmät huskyohjelmat toteuttamme yhteistyössä Eräsuden kanssa. Erä-Susi on kuusamolainen vuonna 1998 toimintansa aloittanut koiravaljakko- ja ohjelmapalveluyritys, joka on yli 200 arktisen vetokoiran myötä suurin alan yritys Koillismaalla. Yrityksen imago on lähtöisin perustajan Jukka ”Susi” Nordmanin persoonallisesta tyylistä toimia ja vetää yritystä ja hän näyttää sellaiselta, kuin aidon koiramiehen kuuluukin eli pukeutuu susiturkkiin ja nahkavaatteisiin.

Lisätietoa http://erasusi.com  ja  Facebookissa
Tutustu myös viiden päivän huskysafariin  sekä lue lisää ja kommentteja Facebookissa 

Huskyohjelmat

Varaudu lämpimillä, säänkestävillä vaatteilla; varsinkin tukevat kengät ovat tärkeät. Kannattaa pukea aina mieluummin hieman liikaa kuin liian vähän.

5 km
Reitti on helppo ajettava kulkien pääasiassa metsäautotien pohjia pitkin. Puolivälissä matkaa pidetään valokuvaustauko ja voidaan vaihtaa ajajaa asiakkaan niin halutessa.

12 km
Reitti on pääasiassa helppo ajettava, sisältää jonkin verran nousuja ja laskuja. Puolivälissä matkaa pidetään valokuvaustauko ja voidaan vaihtaa ajajaa asiakkaan niin halutessa.

Päiväretki
Reitti on pääasiassa helppo ajettava, sisältää jonkin verran nousuja ja laskuja. Puolivälissä matkaa pidetään lounastauko omalla laavullamme. Vatsat täynnä onkin mukava jatkaa matkaa takaisin Käpälämäelle.

Kahden ja kolmen päivän retket
Ajo-opetuksen, koiriin ja varusteisiin tutustumisen jälkeen valjastamme koirat ja suuntaamme erämaahan! Ensimmäisen päivän ajomatka on 25-35 km olosuhteista riippuen, suurimmaksi osaksi yhteistyökumppaineidemme yksityistä, turvallista reittiä pitkin. Matka vie meidät ylös ja alas kuusamolaisia vaaramaisemia, halki ikimetsien ja yli pienten järvien. Sopivassa välissä pysähdymme lounaalle maastoon. Majapaikkaan saapumisen jälkeen huollamme koirat ja itsemme, nautimme maittavan illallisen, tietenkään saunomista unohtamatta. Yövymme mukavassa mökissä. Aamulla odottaa jälleen koirien ruokinta ja hoito sekä runsas aamiainen, ja sitten onkin aika hypätä jalaksille ja suunnata kohti Käpälämäkeä. Olosuhteista riippuen syömme lounaan joko matkan varrella tai vasta perille saavuttuamme.

Kolmen päivän retkellä käymme toisena päivänä ajamassa n. 40 km yksityistä reittiämme pitkin, nautimme lounaan avotulella maastossa ja palaamme edellisyöltä tuttuun mökkiin yöksi.

Hinta sisältää täysihoidon (ei alkoholijuomia), sekä jokaiselle osallistujalle oman valjakon retken ajaksi. Tarvittaessa myös safariasun (ilmoitettava varattaessa). Reissulle kannattaa pakata mukaan oma päiväreppu, jossa on vaihtovaatteita, oloasu illaksi ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet. Varsinaisia retkeilyvarusteita et välttämättä tarvitse.

huskyt8
huskyt7
huksyt1
huskyt3
huskyt6
huskyt5
huskyt2
huskyt4

Ollilan lomamajat

info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. +358 40 565 6598
Tuomo Ollila p. +358 400 286 528


Nurminiemen Ratsutila

Islanninhevosvaellukset sopivat sekä kokemattomille että osaaville ratsastajille, sillä ne suunnitellaan aina ratsastusryhmän taitotason mukaan. Nurminiemen ratsutila sijaitsee Sossonniementien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.

nurminiemenratsutila logo

Tutustu ratsutilan palveluihin.