bookingcom    Online-varaukset

Kalastajan herkkupöytä

20080609 1381753434 loimulohiKuusamon järvissä on runsas ja monipuolinen kalakanta ja näitä luonnon puhtaita antimia on tarjolla Ravintola Juomuskodan valikoimassa, erityisesti mainetta keränneessä Kalastajan Herkkupöydässä.

Suurin osa herkullisista kalaruuista on emäntä Marjon kehittelemiä, reseptit pohjautuvat pitkälti perinteisiin ja kokemukseen. Kala on taatusti tuoretta ja puhtaista vesistöistä hankittua, sen takaa Marjon mies, Tuomo, joka ansaitsee elantonsa myös kalastamalla ja kalastusoppaana.

Kalapöytä sisältää runsaasti sekä kylmiä että lämpimiä kalaruokia. Kalan lisäksi tarjolla on salaattia, kastikkeita sekä vihanneksiä. Jälkiruokana kotitekoista marjapiirakkaa ja kahvia tai teetä.

Kalastajan Herkkupöytä
Tunnetun kalastajakylän herkuista valmistettu monipuolinen noutopöytä metsien antimilla höystettynä. Lopuksi aito nokipannukahvi kiireettömästi nautittuna takaa hyvän olon säilymisen.

Alkuruoka
kirkas kalaliemi

Pääruoka tarjolla bufeena

Muojärven Siikaa:
Lämmin marinoituna
Kylmäsavugraavina
Fileenä kasvispedillä

Kylmäsavustettua säynävää
Tomaattimuikut
Lohta hiillostettuna
Hunajaista haukea
Mätihyydykettä
Kermaviilikastike
Keitetyt perunat
Tuoresalaattia

Jälkiruoka
Kahvi / Tee + puolukkakakku

Sis. juomina mehun ja veden, leivät + levitteet

Ollilan lomamajat

info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. +358 40 565 6598
Tuomo Ollila p. +358 400 286 528


Nurminiemen Ratsutila

Islanninhevosvaellukset sopivat sekä kokemattomille että osaaville ratsastajille, sillä ne suunnitellaan aina ratsastusryhmän taitotason mukaan. Nurminiemen ratsutila sijaitsee Sossonniementien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.

nurminiemenratsutila logo

Tutustu ratsutilan palveluihin.